Min helg

Oj ny va det ett tag sen som jag skev. Men jag har haft lite annat för mig. Inte för att jag är sådär super upptagen. Men ja det har helt enkelt bara inte blivit av. Men vad har jag gjort då. 

Det va uppgång i lördags och det va verkligen bara såå kul. Det började med att mina tjejer kom hem till mig. Det blev att snacka en jäkla massa och att dricka lite vin. Så kul att träffa alla igen. Sen drog vi in till stan och till GK. Vi va där ganska så tidigt så blev att ta ett glas vin innan det blev att ta sig upp på dansgolvet. Vi va nog uppe på dansgolvet hela kvällen. Med lite pauser för toabesök. Men annars va det dansgolvet som gällde. Så jäkla kul vi hade. Jag va hemma vid strax innan tre och ja då va jag sjukt trött. Då blev det bara av med sminket och sen direkt i säng. 

Vaknade lite obehagligt tidigt dagen efter och bestämde mig för att äta en snabbfrukost och att sen gå ner till gymmet. Blev att köra ett enkelt och lätt pass. Jag va ju ändå trots allt ute dagen innan. Sen gick jag hem åt lite mer frukost/lunch. 

Sen vid tre tiden så drog vi in til stan och hem till Helena som skulle ha kalas med bullar, tårta och saft. Hon har fyllt 25 år. Så vi skulle dit och fira henne. Jag hade köpt en flaska vin som jag naturligtvis glömde bort att ta med mig suck. Så typiskt. Det va så trevligt så hon hade bakat så otroligt mycket gott. Jag kunde knappt sluta äta. Fick verkligen säga nej till mig själv både en och två gånger. Men det slutade ändå med att jag tog bara en liten bit till ;). Så gott. Sen drog vi vidare för att bowla. Gud det va ju typ jätte länge sen som jag bowlade sist så man är verkligen ringrostig. Eller nej det är fel ord. Jag är inte ringrostig jag är bara allmänt dålig. Men vi ganska många så vi bokade fyra banor och va ca 3-4 pers på varje bana. Jag började ju med att sätta den första bowlingklotet rakt ner i rännan. Bra start. Suck. Men efter att ha kört några gånger så gick det bättre och bättre. Det blev några strike oxå och det är ju alltid kul :). Jag kom i alla fall inte sist och det är ju alltid kul. Men det va ju inte så att jag vann eller. Vi va tre och jag kom i mitten. Så ja jag va varken sämst eller bäst. 

Sen blev det att åka hem och ja nu va jag bara sååå trött. Det blev att chilla i soffan och sen till att sova. Somnade som en sten typ på en gång. Men det va verkligen så kul. Det har vart en kanon helg. Där jag jag umgåtts med människor som gör mig glad och som jag mår bra av att umgås med. 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0