Min helg

Oj ja jag vet inte riktigt hur jag ska kunna sammanfatta min helg. Mer än att den va helt fantastisk. Jag är bara så glad och lycklig just nu. Men det började med att jag åkte ner på fredagskvällen till nynäs. Sen på lördagen så åkte vi in till stan och började med att gå på moderna museumet. Haha man kan väl säga som så att vi är nog inte så moderna ut av oss. En del saker va otroligt konstiga. Andra va väldigt snygga och vissa stod vi bara och kollade på och bara undrade vafan det skulle föreställa för nånting. 

Sen gick vi vidare till Centralbadet. Där blev det en jätte god lunch och sen blev det en massa bad med bubblor. Det va varmt och skönt. Sen gick vi igenom alla dom olika bastuna som dom hade och sen simmade vi lite i poolen. Jag kan glatt konstatera att jag fortfarande kan simma. Sen tog vi det bara sådär lugnt och skönt. Det va ingen stress utom bara 100% avkoppling. En massa varmt bubblande vatten. Det va bara så härligt. Sen checkade vi in på Hilton hotel. Vad ska man säga. Han är ju bara helt fantastisk. Där blev det att ta det lite mer lugnt. Göra sig i ordning och för att gå ut och äta. Det blev att gå in till gamla stan och gå runt lite tills vi hittade ett bra ställe att äta på. Det va så mysigt och bara så härligt. Sen avslutade vi kvällen med en drink och ett glas vin på hiltons bar. 

När vi gick och la oss sen på kvällen så va vi båda så sjukt trötta. Vi typ däckade båda två. Sen på morgonen blev det hotellfrukost för hela slanten. Det är ju bara såå gott jag älskar frukost och då finns det ju inget bättre än hotellfrukost. Sen gick vi ut en runda på stan. Jag köpte mig ett par svarta pumps som jag ska ha till bröllopet som jag ska gå på. Sen gick vi runt lite och avslutade sen med en kopp kaffe. 

Ja vad ska man säga. Det va en helt fantastiskt kväll och han är bara så fantastisk som har ordnat och fixat allt så fint. Jag är bara så glad just nu. 




Haha gissa vem som drack vad 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0