Squat

Börjar min dag på det absolut bästa sättet. Nämligen på gymmet. Sen blev ju inte dagen sämre av att jag fick det bästa smset av den bästa personen eller. På gymmet blev det att typ döda mina ben och förhoppningsvis kom jag åt rumpan lite oxå och flyttade upp den nån mikromilimeter. Eller i alla fall förhindrade att den skulle ramla ner en meter. Det blev squat. Som bestod ut av både front och back. Körde 10 front, 10 squat tills jag kom upp i 40 kilo. Då körde jag 6x5. Alltså 6 front och 6 back två set sen ökade jag på med vikt på både front och back. Avslutade med att köra 45 på front och 50 på back. Tungt på front och stabilt för back. Precis vad jag behövde just nu. 

Sen gick jag över till bulgariska utfall. Det är utfall med ena foten upphöjd på en låda eller bänk eller nått sånt. Det va riktigt tungt idag efter alla mina squat. Benen skrek och darrade som små asplöv. Men oj så skönt. Bulgariska utfall tar riktigt bra på hela benet. Körde 10x6 och ökade med vikt för varje set. 

Sen avslutade jag med lite core och stretch övningar för min stela bröstrygg. Nu är jag på g till jobbet och jag är bara sååå hungrig. Skulle typ kunna gå lös på typ hela Ica. Men nej jag ska springa av bussen och sätta igång att laga min älskade gröt på en gång. Vissa tycker att det är tråkigt och äta samma frukost varje dag. Det tycker inte jag. Jag tycker att det både är skönt och gott. Skönt för att jag vet vad jag ska äta och behöver inte fundera på vad jag ska äta. Och gott för att jag tycker verkligen att mina gröt är så god och framför allt mättande. 

I kväll blir det mys med den bästa :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0