Suck suck

Jag va ledig igår och det va ju såklart bara sååå skönt. Man hinner med så otroligt mycket när man är ledig mitt i veckan. Jag hann med både att vara på gymmet på morgonen, åka till Ica maxi, gå ut och gå en lång promenix på mer än 1 mil.  Och även dö i soffan. Det va skönt. Men idag va det tillbaka till verkligheten. Det va att börja dagen på gymmet obehagligt okristligt tidigt. Och att sen åk till jobbet och kriga. Det hade kommit en massa bågar igår och så hade en jobbet försökt att lägga in dom på laget. Och efter typ tre försök så hade hon ändå inte lyckats. Nej utom det slutade med att ut av typ 20 bågar så hade hon lagt in tre i laget och hade ingen aning som vilka tre bågar det va. Suck jag blir bara så trött. Man kan inte ens vara borta i en dag utan att man får en massa extra jobb när man kommer tillbaka. 

Det är lite typiskt. Om man inte vet hur man gör. Varför kan man då bara inte låta saker och ting vara. Det blir bara så mycket extra jobb för mig. Jag fick gå igenom alla bågar och kolla vilka som kommit in i lagret och vilka som inte hade gjort det. Leta upp dom som är inregistrerade och sen lägga in dom andra i lagret och bara hoppas på att det inte blir dubbelt. 

Annar så har dagen rullat på bra. Jag har haft en hel del att göra. En del terapiarbeten och lite allt möjligt. Men snart är det läggdax och i morgon blir det jobb och sen finbesök :)

Såg denna snögubbe när jag va ute och gick. Måste säga att det va både en otroligt snygg och välarbetat snögubbe. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0