Äntligen fredag

I dag så började jag dagen på samma sätt som jag avslutade den på. Igenom att köra ett pass på gymmet. Jag är mer och mer ute på gymmets gym och går mindre och mindre på pass. Det är för att jag tycker att det är kul och vara ute på gymmet. Jag har börjat att specialisera min träning mer och jag vill bli starkare och känna mig starkare. Jag vill kunna göra pull ups utan gummiband. Och jag vill kunna lyfta mer och säkrare i marklyft. Ja målen är många och det är kul. Samtidigt är det kul att variera sig lite och gå på pass ibland. Sen tycker jag att det är skönt att träna i Haninge oxå. Det är lite folk på mornarna och man kan använda precis det man vill när man vill. 

Idag så körde jag en höftövning som tog bra i både höft och rumpa. Sjukt bra övning som jag kommer att köra fler gånger. Sen har jag jobbat oxå. Det är bidragsdag idag och det märktes. Många som kom och hämtade ut sina glasögon. Det va en bra dag med vanliga problem och kunde. Dagen har rullat på bra och det har gått fort. Jag har haft lite olika terapiarbeten att utföra. 

Men nu är dagen slut och det är bara såå skönt. Jag är ledig i helgen och det känns helt fantastiskt. Har lite planer för helgen och det ska bli både trevligt och kul. 

Men just nu känner jag mig mest bara väldigt trött. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0