Dagen träning

Idag så började jag min morgon på gymmet. Det blev att köra ett blandat underkropp och överkropps pass. Jag började med att köra front squat och sen direkt över till back squat och sen direkt till utfall. Började på lätt vikt och ökade sen på. Avslutade med att köra bara front squat och back squat 5x5. Det känns att det är mycket tyngre att köra front än back. Jag är så mycket svagare i det och ja nått som jag absolut måste öva mer på. Sen körde jag god mornings, rygglyft med platta och rodd med stång 10x4. Blev både puls, svett och mjölksyra. Sen körde jag bänk press. Brukar väldigt sällan om nästan aldrig köra bänkpress. Jag tycker att det är väldigt tråkigt. Jag tycker inte om att varken sitta mer eller att ligga ner och träna. Jag kör såå mycket hällde armhävningar än bänkpress. Men kände att ja det kan ju vara kul att variera sig lite. Körde 10x5 och ökade på vikten för varje set. 

Sen blev det lite dips och latsdrag i maskin. Jag tycker att jag får bra kontakt med ryggen i den maskinen. Annars är jag inge över förtjust i maskinträning men just den är bra. 

Sen blev det att gå hemför jag skulle jobba. Men började inte fören kl11:00 så jag hade gott om tid på mig. Blev att duscha och äta hemma och att sen åka till jobbet. Krigade på i två timmar själv innan Lovisa kom och vi kunde snacka lite skit med varandra. Det va mycket lugnt och tråkigt idag. Hände inge mycket inte. Vi hade lite olika terapiarbeten att ordna med. Sen vid tre gick av hem. 

Hade bokat in mig på ett Crosstraining pass på sats. Så blev att åka hem byta om och att sen gå ner till sats. Vi började med 20 min rörlighets träning. Det är verkligen en utmaning för jag är allt annat än rörlig. Snarare stel som en gamma ek. Efter det så blev det att sätta igång själva träningen. Fokus idag låg på puls. Vi delades upp i två grupper. Grupp 1 skulle göra 15 burpees, 20 fällkniv och sen air squat. Grupp 2 stå i planka. Efter 2 min bytt man. Och så körde vi detta 5 gånger. Det va jobbigt. Sen hade vi en liten utmaning där vi på 30 sek skulle göra 6 armhövningar, 6 jumping squat och resten ut av tiden stå i planka. Sen när 30 sek hade gått skulle vi börja om. Detta gjorde vi 10 gånger. 

Det va ett roligt pass. Men hans pass brukar alltid vara mycket roliga. Men nu känner jag mig ganska så trött så blir snart till att sova. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0