Gårdagen

Igår efter jobbet så blev det att åka hem göra sig lite i ordning och att sen åka in till stan igen och till Odenplan. Där mötte vi upp två kompisar och började att promenixa till Texas Longhorn. Det va dax för mat. Jag va typ sjukt hungrig och gick på en kötträtt. Eller det finns typ bara kötträtter. Men jag valde bort både bakad potatis och pommes. Nej det blev sallad för min del. Det va bara såå gott. Jag fick från jätte hungrig till obehagligt mätt. Vi satt där ett tag och pratade en massa. Det va verkligen super trevligt. Sen drog vi vidare till nån biljard bar. För att spela lite och dricka lite vin. Jag tog det ganska så lugnt eftersom jag skulle upp och jobba idag. 

Men hela lördagskvällen va verkligen super trevlig men många skratt. Va hemma vid ett och då va det bums i säng. Vaknade upp i morse 06:30. Ingen sovmorgon här inte. Nej nej utom jag började min morgon igenom att hänga på låset på sats sjöstaden för att hinna med att träna innan jobbet. 

Det blev ett snabbt och effektivast pass. Med lite olika övningar så att jag involverade och fick med många olika muskelgrupper. Det blev marklyft, armhävningar, militärerpress med skivstång, utfalls gång med viktplatta över huvudet och sen avslutade jag med burpees. Sen avslutade jag hela passet med att köra lite mage och core. 

Sen har jag jobbat idag oxå. Det har gått bara bra. Det va ganska så lugnt. Så vi hann med att städa och sen att snacka lite skit. Alltid trevligt. Men nu är jag på väg in till stan för att gå på tårtkalas. Kommer att bli sååå gott :). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0