Gått under jorden

Lugn bara lugnt jag här inte gått och dött. Jag har inte eller gått under jorden eller blivit kidnappad av nått troll från skogen. Jag har bara haft en del andra saker att göra än att skriva. Man ja nu har jag en ledig tid över. Jag är nämligen ledig idag. Så skönt. Det bästa med att jobba helg är att man får vara ledig mitt i veckan. Man hinner med så otroligt mycket mer när man är ledig på en vardag än vad man hinner med på en helgdag. 

Igår va jag i stallet efter jobbet och jag fick rida pg. Det gick mycket bra. Men det va nått som han tyckte va lite läskigt vid dörren. Men annars så gick det mycket bra. Men jag har just nu lite ont i ryggen och jag vet inte varför. Men det är bara såå irriterande. Och Jag kände av det när jag red. Så det va tråkigt. Men annars så gick det bra. Jag är glad över att han är mjuk att sista på. Annars hade jag typ fått rida lätt eller nått sånt hela tiden. Det är nederdelen av ryggen som smärtan sitter i. Det känns när jag går och att springa är helt uteslutet. Så värdelöst tråkigt. Men vad göra. Bara att vänta på att det går över. Smörja på typ allt av alla möjliga olika sorters krämer och att försöka och vila. 

Men det finns inget som inte säger att man inte kan träna för det. Nej nej. Jag får bara se till att hålla mig till sånt som inte gör ont. Och det finns en hel del övningar som går galant att genomföra. Jag började min lediga dag på gymmet va på plats vid sjutiden. Ja jag vet helt galet tidigt på min enda lediga dag den här veckan. Men det är så mycket skönare att träna på morgonen. Lite folk och sen är det så skönt att ha det gjort och jag ska ju ändå upp nångång på morgonen. Så lika bra att kliva upp tidigt då ;). 

Jag körde en massa olika rygg och axelövningar. Blev att köra med stång och hantlar. Avslutade passet sen med lite core övningar. Blev ett bra pass med fokus på överkroppen. Sen gick jag hem åt frukost nr.2. Sen har jag försökt att hinna med så mycket som möjligt. Det blev att gå ner till Ica och handla, byta lakan, tvätta en massa maskiner med tvätt, ätit en massa mat. Jag tänker att om jag ska bli frisk så måste äta ;). Om magen är glad är människa glad. Sen har jag vart ute och gått en pw på ca 70 min. Härligt att komma ut och röra lite på sig. 

Snart blir det till att äta middag. Jag har köpt färskost som jag ska rulla kallrökt lax runt och sen rulla i sesamfrön. Det kommer och bli så gott. Till det blir det en sallad. Mums. 
Sen blir det jobb hela veckan lång inklusive lördag och söndag. Är inte ledig fören på måndag igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0