OMG

Assåjag säger bara OMG vad trött jag är. Eller nej jag är inte bara trött jag känner mig helt jäkla död. Jag skulle kunna somna sittandes. Jag började min morgon med att vara precis lika trött som jag är nu. Men jag lyckades ta mig upp och ut. Jag började nämligen min morgon med att springa en runda. Det va broddar på och sen bara att springa på. Rundan kändes bra det va skönt att komma ut och springa en runda. Det va ett tag sen som jag sprang och det kändes. Det va både härligt, kul, uppfriskande, jobbigt, tungt och flåsigt. Men jag tog mig runt och det är det som räknas. 

Sen blev det att åka till jobbet. Idag så har jag haft lite terapiarbeten på morgonen. Jag har skyltat om hela butiken och det tar sin tid. Sen har dagen rullat på bra tycker jag. Det va lagom mycket att göra och jag hann med en hel del. Jag jobbar till 19:00 och mellan 18-19 va det sååå dött. Jag tror att Ninna gick sist ut igenom dörren och sen gick jag vid 19. 

Efter jobbet blev det att åka till gymmet och köra ett snabb pass. Jag va där vid 19:45 och tänkte att det kommer typ att vara dött. Det va det inte. Men sen är jag van med att träna okristligt obehagligt tidigt och då är det inte så mycket folk där. Det va mer folk nu. Det va verkligen discofredag. Det va jag och typ två tjejer och sen resten va testosteron biceps och bröst människor. Det va verkligen discofredag. Men jag lyckades baxa mig in mellan allt testosteron och kunde köra ett snabbt och effektivt pass. Det va fokus på lägre vikter och högre puls. Körde ett pass där jag fick med både underkropp och överkropp. Körde frontsquat, backsquat, armhävningar med hopp upp på viktplatta, militärpress med skivstång. Körde kanske fem varv av detta och ökade på vikten på squatsen. Sen gick jag över till att köra pullups, en övningar där man hänger med händerna i stången och drar upp knäna till magen och sen en övning där man håller i en viktplatta och sen lutar sig pt sidan. Så att man träna sidan ut av magen. Körde tre varv av denna. Sen va det hemgång på ingång. Sats stången 21:00. Och det va typ så jag gick ut oxå. Men jag va inte sist och det är huvudsaken. 

Men nu ska jag sova så att jag orkar upp i morgon för att orka jobba. Ha det såå bäst. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0