Piss väder

Min plan i morse va att ge mig ut och springa på morgonen. Men när jag vaknade som ett öde värre än döden. Typ så trött va jag. Nej men då typ piskade regnet emot rutan och det typ skallrade och ven i mina fönster. Där och då tog både latmasken och tröttheten över. Det blev att snabbt ställa om alla alarm till sovmorgon. Va jag piggare sen när klockan väl ringde. Eeee nej. Men men vad hade jag förväntat mig att vakna upp som törnrosa efter sina 100 år. Just nu så känns det som att jag skulle behöva sova i dom där 100 åren. Jag är bara då sjukt obotligt trött konstant. Men men. 

Så ja det blev sovmorgon och sen att ta och åka till jobbet. Idag va vi bara två tappra krigare på plats. Jag och Bertil. Men det går bra. Vi vet vart vi har varandra. Och vi jobbar bra ihop. Jag har dock kännt mig lite som en pms kärring/ klimakterie kossa dom närmaste dagarna. Men då är det väl som vanligt då helt enkelt ;). Men dagen gick mycket snabbt den gör ju det när man har mycket att göra. Jag  hade att göra och tog fikat ute i butiken vid fem tiden. Då blev det kaffe och ett äpple. Men jag har inga problem med det. Det ända som är jobbigt är om man är sjukt kissnödig. Men annar har jag varken problem med att gå hungrig eller kaffe sugen. 

Efter jobbet så bestämde jag mig för att åka till gymmet. När jag kom dit så kände jag bara att nej jag förstår varför jag älskar att träna tidigt på morgonen. Det va bara sååå mycket folk och så mycket testosteron överallt. Jag började md att värma upp i ett litet ledigt hörn. Sen blev en stång och ett racket ledigt. Då snodde jag det illa kvikt. Perfekt. Jag har min plats och den kan ingen ta ifrån mig. Jag fick till ett bra passade fokus på överkroppen. Körde en massa olika övningar, set, reps och varv. Avslutade det hela med en ketterbells runda för typ hela kroppen. Det va squat, svingar, axel drag och axelpress. Tre snabba varv och sen va det hemgång på ingång. 

Det mattades ju av med folk efter ett tag med när jag kom funderade jag seriöst ett tag på att gå in på toa och gömma mig eller på att typ åka hem och skylla på akut nageltrång. Men jag är glad över att jag vågade mig kvar och körde på. Stärker mitt gym självförtroende nått enormt. Jag kan och jag måste våga. Med dom orden sagda så avslutar jag detta inlägg. Ha det så bäst. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0