Uppe med tuppen

Eller nja kanske inte direkt. Men klockan ringde 06:00. Jag typ däckade igår. Och sov hela natten tills klockan ringde. Jag vaknade upp och kände mig som en helt ny människa. En pigg och glad människa. Eller pigg kanske är att ta i. Men jag va i alla fall inte lika död som när jag gick och la mig igår. Fy fan. Då va jag allt annat än pigg. Men ja jag vaknade i alla fall upp. Dressade på mig löparkläderna och gav mig ut för att springa en runda på morgonen. Det blev en runda på ca 11 km. Lagom runda som går att springa under timmen. Så det är perfekt. Det blev att ge sig ut utan broddar idag och det gick mycket bra. Det ca lite halt på vissa ställen. Men på dom flesta ställena så va det barmark. 

Men rundan kändes bra. Det va skönt att komma ut och springa en runda. Men det va typ bara jag som va uppe och ute. Men det är skönt att ha det gjort på morgonen. Man blir så mycket piggare under hel dagen. Och sen tycker jag att jag tar så mycket bättre beslut under hela dagen. Och nu menar jag när det kommer till sötsaker. Har jag tränat på morgonen så känner jag att nej jag kan stå över den där bullen. För jag känner att nej jag har tränat och då vill jag inte förstöra den goda känslan som jag har i kroppen. Så då är det lättare och typ ta en banan eller nått sånt. Jag tar bättre och klockare beslut helt enkelt. 

Men nu blir det snart att åka till jobbet och kriga. Det är jag Sofia och Lovisa som jobbar. Kommer att bli såå kul. I morgon är det jobb och sen kalas hemma hos Sofia med bullar och saft. Så gott :). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0