Min helg

Min helg har vart helt perfekt. Det har vart kanon väder och jag har umgåtts och träffat en massa trevligt folk. Det började med att jag va ute och sprang på morgonen. Vädret va kanon redan så tidigt så blev att ha kortare byxor och linne. Benen kändes pigga och glada. Så känslan va mycket god. Sen blev det att duscha lite fort för att sen äta frukost. Vid nio kom Dennis hem till mig. Och sen åka vi till Tyresö by så att vi va där ute vid tio tiden. 

Sen började vi att promenixa. Det blev en riktigt lång och härlig tur i skogen bland stock och sten. Det va ett riktigt kanon väder. Efter ca två timmar så stannade vi och åt lunch som vi hade med oss. Jag åt lax och räksallad. Sen låg vi och solade en stund för att sen promenixa vidare. Vi gick i ca två timmar till tills vi kom fram till Tyresta by igen. Där blev det att fika lite med vattenmelon, jordgubbar och lite vin ;). Det va så mysigt när vi satt där i gräset och njöt ut av solen. Sen tog vi bussen hem. 

Väll hemma blev det att göra oss i ordning och sen äta lite middag. Sen åkte vi in till stan och hem till Elin. Som har flyttat och bor nu mer i en jätte fin liten mysig lägenhet på söder. Hon hade till och med en liten uteplats. Det blev mycket prat och skratt. Det va verkligen super trevligt. Vid två tiden så åkte vi hem och då va vi båda jätte trötta. Vi somnade direkt när vi kom hem. Sååå slut båda två. 

Idag så tog vi en ordentlig sovmorgon. Lite ofrivilligt lång. Jag vaknade upp och frågade va klockan va då va den 08:30. Då tänkte jag bäst att kliva upp. Haha men somnade om i stället. Vaknade inte upp fören vid 10 tiden igen. Herregud. Jag vet inte när jag sov så länge sist. Inte för att jag kände mig direkt utvilad. Men det va skönt att få sova lite. Sen åt vi frukost i lugn och ro. Sen drog vi in till Telefonplan och till klättercentret. Nu skulle här klättras. Det va jätte kul med väldigt svårt. Jag blev både irriterad och frustrerad över att jag inte klarade av vissa leder. Ja det heter så när man ska följa en viss typ av färg och får bara använda dom klossarna att klättra på. Men det är kul. Samtidigt som jag känner mig så svag och dålig. Men jag klättrar ju inte ofta så jag gissar på att jag får känna mig nöjd. 

Sen blev det hemgång och lunchlåda lagning. Mindre kul med det är ju sånt som måste göras. Men nu blir det inte så mycket mer än att bara ta det lugnt och för att sen sova. 











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0