Bra start

Jag började min morgon med en kanon start. Jag hade ställt klockan på obehagligt tidigt. 05:30 ringde den. Jag lyckades på något mirakulöst sätt ta mig upp och kollade ut igenom fönster. Usch fy burr. Det såg kallt ut. Så ja det va bara att klä på sig bra andas löparkläder och sen att ge sig ut. Jag brukar oftast köra med linne, T-shirt och sen en tröja över med dragkedja så att man kan dra upp och ner beroende på hur varmt och kallt det är. I början va det lite kallt men efter några kilometer så blev det varmare. Jag föredrar att frysa lite i början för att sen bli varm. För om man har för mycket kläder på sig så blir det alldeles för varmt. Och då känner jag att jag inte kan ta i så som jag vill. 

Men idag hade jag lagom mycket kläder på mig. Det va absolut inte för varmt. Det va snarare så att jag hade dragkedjan uppe hela rundan och drog inte upp ärmarna eller nånting. Men oj vad jag älskar mina nya löparbyxor som jag har köpt. Jag va inne på team Sportia i onsdags och då hade dom rea på ett par craft tajts som jag redan har hemma. Men dom är så grymt bra så jag köpte ett par till. För dom jag har börjar att bli så slitna och behövdes verkligen bytas ut. Så nej jag är bara såå nöjd. Precis den motivationen som man behöver ibland. För man känner sig så mycket sportigare i ett par snabba byxor. 

Men rundan kändes mycket bra jag kände mig pigg och fräsch i kroppen och i huvudet. Härligt. Blev att springa en runda på ca 15 km. Och dagen kommer bara att bli bättre. Det börjar med att jag ska jobba med Sofia och Helena. Såååå kul att få träffa dom igen. Sen när jag kommer hem så blir det en massa mys. Ska bli så kul att ses igen. För vi har inte sets på nästan en vecka och ja jag saknar och längtar på samma gång. Sen blir det att gå på utflyttningskalas och träffa alla där igen ska bli såå kul. Jag kommer ju att ta det ganska så lugnt eftersom jag ska jobba i morgon oxå. 

Men nu är det frukost som består ut av kaffe och blåbärsgröt. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0