Gått och dött

Nu kan man ju tro att jag har gått och dött, ligger under min sten eller bara har åkt till ett varmt land och bara ligger på en solstol och dricker drinkar med paraply och käkar kokosnötter. Men nej. Jag är fortfarande hemma i kalla tråkiga men ack så härliga Sverige. Jag äter varken kokosnötter eller dricker drinkar med paraply. Nej jag har bara haft fullt upp. Eller bara inte orkat skriva så mycket. Jag mår så bra och det känns bara så himla härligt. 

Jag har vart på möhippa och den blev mycket lyckad. Jag orkar inte skriva mer om den nu. Känner mig helt sjukt trött. Ni vet bara sådär obotligt galet trött. Jag är trött både i huvudet och i kroppen. 

I söndags så va vi i en i stan och gick en lång promenix till Kaknästornet för att där käka lunch och för att sitta där och mysa ut av sällskapet och ut av utsikten som va helt fantastisk. 

Sen har jag oxå hunnit med att både vara i stallet och rida. Tränat och sprungit. Jag börjat att känna att det va en sak att anmäla sig till det här maratonet och en annan sak att träna till det. Idag va jag ute och sprang ca 19 km. Det kändes jobbigt men samtidigt bra. Det va ett skönt väder att springa i. Men oj nu är jag bara såå död i kroppen. Körde marklyft i morse. Både vanliga och raka och sen blev det löpning på kvällen. Så ja kroppen skriker efter sömn. Men det känns att jag har kört med styrke träning under vinter.  Känner mig starkare i benen och att jag har starkare ben som orkar ta i mer. Härligt. 

Men nej nu blir det till att sova. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0