Jobbat i omysigt väder

Jag har precis slutat jobbet och sitter och väntar på att bussen ska komma så att jag kan åka ner till nynäs. Men usch vilket otroligt tråkigt väder det är ute. Jag kan ju säga som så att det va inte helt lätt att komma upp och ut i morse för att springa en runda. Det är nått med den där kombinationen av att ställa om klockan, att jobba och att få för sig att ge sig ut och springa en runda innan jobbet. Just den kombinationen kan inte vara en bra kombination. Det va i alla fall lite jobbigare och kliva upp i morse och ge sig ut än vad det va igår. Eller så beror det på sällskapet som låg kvar i sängen i morse när jag gav mig ut som gjorde det såå mycket svårare. Men jag tänkte på hur bra jag skulle må efter att jag vart ute och sprungit. Och på hur dåligt jag skulle må om jag bara va lat och låg kvar i sängen och hoppade över träningen. Haha är detta ett täcken på att man har problem eller???  Hehe Nej det kan jag inte tänka mig ;). 

Men ja jag kom i alla fall till slut upp och ut för att springa en runda i skogen. Blev en runda på ca 17 km. Härligt. Och det bästa ut av allt va att jag hann springa klart innan det började och regna. Det va nästan precis att när jag kom in i lägenheten så började det att dugga. 

Men ja nu är jag på g ner till nynäs i detta obehagliga väder. Man vill ju bara ligga under en filt och bara mysa och kolla på film med en skål med popcorn på magen. 

Hehe jag förstår inte va han menade i morse när jag skulle ta med mig lunch till jobbet och plockade med mig två riskakor. Att är det där allt som du ska äta till lunch idag. Nej svarade jag. Jag har ju en banan liggandes på jobbet. Oj vilken lunch två riskakor och en banan. Ja du måste ju verkligen bli jätte mätt av det. Hehe ja :)

Lyxlunch



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0