Känslan

Känslan som jag hade i kroppen igår va allt annat än pigg och kry. Efter mina ca 20 km löpnings runda och efter att jag hade kommit hem ätit lite middag, Kollat på lite tv. Och jag då skulle flytta mig från soffan till badrummet och sen till sängen. Ja den känslan va allt annat än god i kroppen. Det va stelt och stumt typ överallt. Träningsvärken från marklyften på morgonen började så saknat att komma krypandes. Och stelheten i benen, vaderna och ja överallt blandat med den tröttheten. Ja den va inte rolig. 

Jag kan ju säga att jag somnade på en gång utan problem. Vaknade upp i morse och kände mig fortfarande trött. Trött i huvudet och i kroppen. Benen kändes mycket bättre. Bara lite småstela. Men efter en promenix ner till gymmet och efter en lite längre, välbehövlig och mjukgörande uppvärmning så kändes det mycket bättre. Jag va helt enkelt redo för att köra lite utfall blandat med lite andra övningar för axlarna och benen. Sen körde jag lite stång rodd och avslutade på lite core. Ett skönt och bra pass på morgonen helt enkelt. 

Försöker att lägga in mer utfall i mina träning. Eftersom det är en bra övning för löpning. Jag försöker ju att fokusera på att överleva det här marathon loppet så bra som möjligt. Jag vill ju inte vara invalidisering i typ två veckor efter. Så en bra grund har man ju hört är a och o. 

Men nu sitter jag på bussen på g till jobbet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0