Ledig måndag

Jag va ledig igår och det va bara sååå skönt. Jag va dock jävligt trött på söndagskvällen efter jobbet och efter utflyttningskalaset som vi va på. Men kul va det. Det va riktigt roligt att träffa Elin, Cillan och alla dom igen. Känns som att det va alldeles för länge sen. Men men det är så det blir. 
Men vi va där vid strax innan åtta och ja jag tror att klockan va närmare 03:00 när jag stängde mina ögon för att sova. Då va jag trött. Sen vaknade jag vid 05:20 när mina lampor tänds och sen hade jag lite svårt att somna om. Så jag vaknade och somnade om lite till och från. Jag vet att jag vaknade både 06:3007:00 och 07:3008:00 då gav jag upp och gick upp och duschade och gjorde i ordning frukost. 

Men jag tog det ganska så lugnt med drickan och det va bra efter som jag skulle jobba dagen efter. Men det är trevligt att bara kunna vara med och att få bli bjuden. Men efter jobbet så åkte jag ner till nynäs och då va jag bra trött. Jag somnade på tåget och det va ett under att jag vaknade upp där jag skulle gå av. Jag va nog inte sånt jätte roligt sällskap. Utom jag va mest bara trött. Haha i slutet så låg jag och lyssnade bara på tvn. 

Men i måndags va jag desto piggare. Jag började min morgon på gymmet med att köra squat, höftlyft, bänkpress och lite andra små övningar där emellan. Det kändes bra. Vädret va kanon så jag bestämde mig snabbt för att jag skulle ge mig ut på en lång runda. Och ja en lång runda blev det. Jag sprang från mig ner till sågen längst med gudöbroleden upp till Tyresö. Svängde av upp till granbacksringen och sprang sen gamla Tyresö vägen ut till trollbäcken och sen hem igen. Totalt blev det en runda på 25 km. Det är de absolut längsta som jag har sprungit hittills någonsin. Men det kändes bra. När jag slutade så hade jag absolut kunnat springa längre. Men jag hade redan bestämt att jag skulle stanna där. Men känns ändå bra att det finns mer att ge och att ta ut av. Vädret va ju absolut kanon. Det va bara sååå härligt. Efter min runda så blev det mat och gjorde jag lunchlådor och sen kände jag mig bara såååå trött. Så jag somnade typ på soffan en stund innan jag åkte vidare ner till stallet. Gud jag undrar hur trött jag kommer att vara efter marathonet. För förbereda alla redan nu att jag kommer att vara helt död i veckor efteråt. 

Men blir det att jobba och kriga till kl:19:00 idag. 

Kanon väder 

Mina nya snabba byxor 
En glad och svettig Carlsson 



Känner mig nöjd med tiden



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0