Löpning

Löpning är så mycket mer än bara svett, jobbigt och puls för mig. Nej för mig är löpning den bästa form av terapi. Jag behöver ingenting annat bara löpning. Som idag. Det va bara så galet skönt att komma ut i den friska och lite små kalla luften för att springa en runda. Efter en dag med mer oorganiserat organiserat kaos. Det va byggarbetare överallt. Det är saker överallt och mer ska flyttas på så att dom ska kunna komma fram och göra om. Ida skulle hela verkstaden flyttas ut. Det är inte en lätt uppgift som man bara gör på en kvart. Nej fy fan. När det va dax för lunch va jag helt slut i huvudet. Vi hade kvar typ två skruvmejslar och en pincett. Det va allt. Ventiletten står på golvet. Glas beställningarna plockar jag upp i köket. Ja allt är bara kaos och en enda rör. Tur att kunder har sån stor förståelse för att man typ knappt hittar nått längre. Och för att man måste gå in i köket för att typ hämta allt. Glas och lins beställningar ligger i en enda röra. Beroende på när vi har skickat sms. Ja det är ett under att man har hittat allt som är beställt. 

Sen mitt i allt så ska alla solglasögon flyttas på för att dom vill slänga ställen. Okej ja jag ska bara trolla fram lite plats ;). Men dom är så himla duktiga och jobbar på riktigt snabbt. Verkligen kanon killar. Jag hjälpte till lite med att sätta dit båghållare på plankor.  Det va inte så avancerat och jag va glad för att kunna hjälpa till och dom va glada för att få lite hjälp med det. Det finns ju inte så mycket annat man kan göra. Man känner sig mest bara i vägen vart man är. Vilket är lite jobbigt. 

Så ja jag va jag kände verkligen hur trött jag va. För även om inte vi kan göra så mycket så blir man ändå trött. Så ja det va skönt att komma ut och rensa huvudet lite. Men nu blir det att sova. Känner mig bara sååå trött. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0