Mycket

Just nu är det bara så mycket. Det är som att det är allt på en och samma gång. Det är mycket på jobbet. Det är mycketom jobbet. Det är massor som händer på en och samma gång och det bubblat upp en massa olika känslor. Det är lite som en skräckblandad förtjusning. Det är både roligt, spännande och skrämmande. Jag tycker ju inte om förändringar. Det är som att så fort det blir nån typ av förändring så ser jag det automatiskt som nått dåligt. För att jag vill ha det som det alltid är och som det alltid har varit. Och det kommer det inte att för alltid att vara. Jag vill lixom leva i en värld som absolut inte finns. Om ospontanitet behövde ett ansikte utåt så kunde den ha fått låna mitt. 

Men just nu så sker det mycket förändringar och det är med mycket blandande känslor. Men jag vill och hoppas på att det blir bra och att det kommer att bli bra. Det bara måste bli det. Jag vill tro det. Jag måste tro det. Men jag känner mig samtidigt som en svikare. Eller som att jag sviker nån och det känns inte kul. Men jag måste försöka och tänka på mig själv och vad jag tror blir bäst för mig själv. Ja jag vet ett luddigt inlägg med bara en massa ord och inget innehåll. Ville nog mest bara skriva av mig. För jag vill inte skriva vad det handlar om det är för tidigt för det. Och jag hatar själv folk som gör detta. Bara skriver en massa A och aldrig det där jävla B:et. 

Men träningen går i alla fall bra. Jag krigar på och försöker att ta det lite lugnt samtidigt och lyssna på kroppen. Kände mig lite krasslig igår så då blev det att bara ta det lugnt och fokusera på att inte bli sjuk. Vilket kändes helt rätt. För när jag vaknade i morse så va jag så mycket piggare. Jag va laddad och taggad för gymmet. Det va riktigt kul på gymmet idag och jag hade en bra känsla i kroppen. Fick även ett mycket fint sms som gjorde att jag va glad hela dagen. 

Men nu ska jag ta och sova så att jag orkat upp i morgon. Det står front squat på schemat i morgon. Och så lite mer förstårs. Men fokus är front squat. 

Kommentarer
Postat av: M-L

Kram ♥

2015-03-27 @ 08:49:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0