Trött

Det är ju bara så skönt att det är fredag. Jag har vart så trött när jag har kommit hem om kvällarna. Känt mig typ helt död. Det är så mycket som händer på jobbet. Det är bara såå rörigt och man känner sig både vilsen, kluven, lite stressad och även i vägen. För att man i nästa sekund ska riva ut hela verkstaden. Och ja då ska allt flyttas ut där ifrån. Allt ska slängas så allt i alla lådor och överallt ska då ställas någon annan stans. Vi har just nu hela verksamheten i köket eller i banankartonger. Jag skulle försöka och hitta en lite udda sadel i går och ja det tog sin tid kan jag säga. Jag fick börja med att fråga om kunden hade tid att vänta för att det här kan ta en bra stund att hitta. Men det hade hon och hon blev så glas över att jag kunde leta och att jag hittade dom. 

Så ja det ska bara bli så skönt med helg. Jag känner mig typ bara såå slut. Tur att man inte har det såhär varje vecka. Då skulle man ju inte stå ut. Nej igår när jag kom hem så va jag helt slut i huvudet och i kroppen. Jag satt typ helt paralyserad på bussen. Övervägde typ att åka med till gullmarsplan igen för att jag inte orkade stiga av. Men jag tog mig i kragen och hoppade av. Sen när jag kom hem så åt jag lite lättare middag och la mig sen bara i soffan och lyssnade på tv. Tills kl blev typ nio då började jag och fixa med lite saker. Gjorde mig i ordning för att sova och ja jag tror att klockan va innan 22 då låg jag i sängen. Såååå trött. 

Men ja som sagt va skönt med lite helg. Men träningen går i alla fall bra. Sitter på bussen just nu med träningsvärk i rumpan efter gårdagens utfall. Idag blev det en ut av mina favo övningar. Front squat och back squat. Sen lite pull ups både utan och med gummiband. Det är kul för jag känner att jag har blivit både starkare, bättre och säkrare på dom. Eller ja det märker jag väll i och för sig på typ alla övningar. Sen körde jag även lite bänkpress. Vilket är en övning som jag borde köra fler gånger av. Med tanke på hur svag jag är i den övningen. Men jag tycker ju att den är lite tråkig. Mycket roligare och köra typ squat eller pullups. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0