Bulgariska utfall

Asså jag gjorde bulgariska utfall idag på gymmet. Jag kan ju säga som så att det va sjukt länge sen som jag gjorde det. Och för den som inte vet vad det är så är det när man för utfall men med det ena benet högre upp. Tex på en låda eller bänk eller vad man nu kan hitta. Asså det va så galet jobbigt. Jag körde ju såklart med skivstång och vikter på. Men mina ben bara skakade och jag känner redan hur träningsvärken är på ingång typ från midjan och neråt ut till stortån. Haha ja morgondagen kan ju bli spännande. Nej det är en övning som jag måste göra mer ut av. För jag lovat den tar bra och den bränner bra. Har man inte tillgång till gym så kan man göra den vart som helst. Ute på promenixen stanna till vid en bänk och lägg upp ena foten på bänken och gör utfall. 10 st på vardera ben X 3 så kommer det att kännas i benen resten ut av promenixen. 

Förutom det så blev det att köra mycket rygg övningar. Jag tycker både att det är kul men framför allt viktigt att träna ryggen. Både för att jag har haft diskbråck och för att jag står och går mycket. Sen är det alltid bra att ha en stark rygg. Sen att jag ändå går som Quasimodo och kollar den i backen när jag går ja det finns det nog ingen övning i värden som kan göra nått åt det. 

Men nu är jag på jobbet och ska kriga till kl:20:00. Sen blir det att åka hem och dö i soffan. Men i morgon slutar jag 18:00 såå skönt och jag är ledig sååå otroligt jäkla skönt. Men helgen är fullspäckad med olika aktiviteter. Både att träffa släkten och vänner och ja lite allt möjligt. Men det ska bli roligt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0