Ett tag sen

Oj nu va det sådär jätte långe sen som jag skev sist. Men jag har typ haft lite fullt upp. Eller nja. Jag har nog mer bara inte haft så stor lust att skriva så mycket. Jag har hunnit med en hel del. Jag har fyllt år och haft en helt fantastisk födelsedag som bestod ut av överraskningar i form av både middag, jätte super duper fina örhängen. Jag typ dog lite när jag fick dom. Eller jag är ju sån som visar lite försiktig glädje utåt men inåt så känner jag mer. Men jag blev glad i alla fall. Sen blev det en övernattning på hotel och ett spontan besök nere på Åhléns för att jag inte riktigt va bered på att inte sova hemma. 

Sen har jag vart själv i nästan två veckor och det ca två väldigt långa veckor. Att man kan sakna någon så mycket och känna sig så ensam när man har levt själv innan i flera år. Märkligt det där. Att helt plötsligt så är det inta alls så kul att va själv när det innan inte va några problem alls. 

Sen har jag firat halloween. Det blev svart klänning, röda linser och en mask. Dennis ja han va power rangers med dräkt och allt. Nån som är förvånad??  Sen har jag hunnit med att träffa både mina kompisar och Dennis kompisar. Käkat brunch ute vid Haga och sen gått på nån mässa ute i Solna på friends arena. 

Sen där emellan har jag tränat, sprungit och vart förkyld. Ja asså inte sjuk utom bara sådär onödigt snorig och förkyld. Så har boostat min kropp med citron och ingefära te. Ja det är nog det jag har hunnit med att göra i korta drag. Jag har haft jätte irriterande ryckningar i min fot när jag ska sova. Så det har typ vart helt omöjligt att sova. Värsta dagen så somnade jag typ 02:30 och klockan ringde 05:20. Då kände jag mig som en yxmördare hela dagen. Jag har googlat och googlat och kommit fram till det vanliga. Ja antingen så är det cancer, en propp i benet eller magnesium brist. Jag hoppas på det sista och har börjat att ta magnesium tabletter i hopp om att det går över. Det har vart bättre dom sista dagarna. Så det är ju i alla fall skönt. Så ja varje dag jag får sova gott utan ryckningar är en bra natt. Och varje dag jag vaknar och inte känner mig som en yxmördare är en bra dag. 










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0