Tungt och trött

Det va på tunga och trötta ben och med en tung och trött kropp som jag gav mig ut och sprang i morse. Det va allt annat än en härlig känsla. Jag va bara såå trött. Inte för att det blev så sent igår. Gick och la mig strax innan tolv och somnade på en gång. Så när klockan ringde i morse 05:30. Ville jag typ bara dö. Eller kanske inte riktigt så drastiskt utom mer att jag bara ville sova vidare. Men så tog jag mig i kragen och tänkte på hur bra det skulle kännas efteråt. Så ja nu efter känns det bara så mycket bättre. Men där och då nej fy fan. Det va tungt, jobbigt och typ en kamp emot alla makter. Men ja jag tog mig upp och jag tog mig ut. Och jag sprang en runda på ca 14 km. Så det kändes bra. 

Men nu blir det att jobba till 17:00. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Det blir antingen bio eller bara att åka hem och ta det lugnt. Vi får se.

Men gårdagen va jätte trevlig. Det va super kul att träffa tjejerna igen. Det va inte tyst många sekunder inte. Men det va oxå fyra trötta tjejer som sågs så det blev inte så sent och det va ganska skönt eftersom jag skulle upp tidigt i morse. Men ja vi kom fram till att vi måste ses oftare.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0