veckan

ja veckorna bara går alldeles för fort. snart är det lixom jul. med allt vad det betyder. julsaker och gardiner ska helt komma upp innan det ska ner. men men kan ju inte börja riktig än. haha ska först få ner alla sommar kläder först ;). jag har verkligen inte den tid som jag skulle behöva för att kunna ta hand om min stackars lögenhet. men aja.
 
vad har jag då gjort sen jag sist skrev. när nu det va. hmm jo i tisdags. så i onsdags så började jag med att ge mig ut och springa på morgonen. jag har nån typ av känning i mitt ben. eller det är vänsterben för att va exakt typ i vaden. det gör inte ont det känns mest bara som träningsverk som bara vägrar och gå över. och när det har gått över så kommer det typ ny igen. tror kankse att jag måste börja och stretcha mer för att hjälpa min stackars vad. senblev det att åka till jobbet och efter det så blev det att åka till sats på medis och köra ett dubbelpass. provade för första gången på SatsPowerStep. det är en blandning mellan hopp och stud upp och ner från en låda och sen upp och ner med stången där det skulle va tungt.. jaha här va det inte nån lätt träning inte. jag har sett dom innan grit passet och har tyckt att det där ser ju roligt ut och inte allt för svårt. det va sjukt svårt. det va väldigt mycket upp och ner på lådan och det gälde att ta rätt fot upp på lådan först för annars så blev dte helt galet. 
 
haha ja det va ju lättare sakt än gjort. hade vi haft publik hade dom nog skrattat sig hesa över min otroliga stelhet och svårt med kordinationen. haha så ja det va sjukt jobbigt men väldigt kul. så va det passet kommer jag köra oftare. efter det passen blev det att köra mitt vanliga grit pass. och ja det va precis lika jobbigt som det brukar va. haha jag tror att jag skulle krypa ut ur lokalen och hem. men jag lyckades både duscha och ta mig hem gåendes ;).
 
torsdagen började med jobb och jag hade bakat en kladdkaka med marabou mint överdrag på onsdags kvällen när jag kom hem. som jag nu hade med mig och björ på. den va mycket uppskattad och jag själv tyckte att den belev riktig god :) så jag va mycket nöjd. efter jobbet åkte jag till sats på medis igen :). där blev det att köra ett NTC pass. det är sjukt jobbigt. där jobbar man med sin egen kroppsvikt och bara lite hantlar. men det är sjukt jobbigt och man svettas som en gris och dom sista burpees som man gör ja dom orkar man inte ens. haha man orkar knappt upp och orkar man upp så orkar man knappt ner. haha så kommer den härliga överförfriskande och otroligt vältränade tränaren fram till en och får en på nått sått att orka göra två till. haha för hon står mitt emot en och gör typ 4 när jag orkar tvinga mig till dom sista 2 ;). men utan henne så hade jag knappt orkat göra som där sista två.
 
efter passet blev det att åka och dö i sängen. i dag är jag ledig så började med en välbehövlig sovmorron till 9. gick upp åt en lång frukost i lugn och ro. sen va jag ute och sprang 8km asfalt. kändes bra förutom min vad som har träningsverk. sen blev det att gå hem och duscha för att sen åka ner till jordbro och möta upp min kära far på hans jobb. det va fixa med bilen dax. eller ja han fixade och böt däck och jag satt på en stol drack kaffe och höll han sällskap. men jag säger det som jag har sakt så många gånger förut. vad skulle jag göra utan min kära fars hjälp. när vi va klara åkte jag hem och åt lite och sen blev det att åka till sats här hemma i haninge och träna bodypump. haha anntingen så va det varmare i lokalen eller så va det mycket jobbigare ;). men samtidigt kul och härligt. men nu blir det att bara ta det lugnt och chilla i soffan och kolla på tv.
 
i morgon blir det att åka till stallet på morgonen.
 
sen kan jag oxå meddela att jag ska åka båt. usch det är med skräck blandad förtjusning som jag ska göra detta. senast jag åkte båt va jag typ 14 år och det va sån fruktansvärd sjögång att jag blev illamående och kräktes när vi satt och åt... inte mysigt.. då lovade jag mig själv att aldrig mer någonsin kliva ombord på en båt. det har jag dock gjort. när vi skulle åka till tjeckien med skolan så åkte vi båt över nått hav men det va bara 2 timmar dit och 2 timmar hem. men jag va livrädd för att bli sjösjuk och vågade inte äta nånting. så ja jag hoppas att det inte kommer och blåsa nånting för annars så kommer jag typ sitta i ett fönster hela resan med en hink i handen ;).  sen är jag ju allmänt rädd för vatten oxå och båtar går ju på vatten. usch jag ser ju bara typ titanic och estinia framför mig. hur båten går på en sten eller isberg eller att kapten har tagit allt för många Whiskey och cola för att överhuvudtagen kunna se vart fan han kör eller typ glömmer och stänga nån viktig lucka som typ inporten där bilarna för in och ut så att det bara forsar in vatten. kallt äckligt vatten.. nej fy nu får jag sluta tänka.
 
sen är det en kompis som jag har träffat några gånger på lite olika fester med elin och cillan som ska åka just den båten som vi ska åka. så det va ju lite roligt :)
 
men jag vet redan nu vad jag ska ha på mig. torrdräkt, klänning, flytväst och cyklop. jag undrar om man kan ha en lufttank ståendes nånstans.
 
min outfit
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du springer en hel del på asfalt. Du vet väl att asfalt sliter mer på knä och rygg än annat material som exempelvis grus

2012-11-03 @ 04:03:45
Postat av: carlsson

ja jag vet men det finns inte så många andra alternativ nu under höst/vinter det är mörkt och lerigt i skogen :(. så blir tyvärr lite för mycket asfalt men under hela våren och sommaren så springer jag i skogen på en massa grus vägar :)

2012-11-03 @ 21:36:09
URL: http://carlsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0